full screen background image

Dobrý typ na čištění koberců

Jsem majitelkou zrenovovaného pensionu. Renovace nebyla lacinou záležitostí. Pokoje jsou hezky zařízené, zaměstnaný personál se snaží udržovat vše v čistotě a v naprostém pořádku. Naši hosté nemají k ubytování žádné připomínky a já jsem spokojená, když mohu svým hostům nabízet kvalitní službu. Jen jednu starost mám. Tou starostí jsou koberce, jak v pokojích penzionu, tak ve společenské místnosti a na recepci. Po renovaci moc finančních prostředků nezbylo, a tak jsem musela od zakoupení nové podlahové krytiny odstoupit a ponechat si staré koberce. V místech, kde projde spousta lidí, jsou koberce dost zašlé a i přes sebevětší snahu personálu je znát jejich letitost.

Jednoho dne mi naše zaměstnankyně, dala typ na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Ostrava s tím, že má s touto společností dobré zkušenosti a to nejen s čištěním koberců, ale i s jinými službami, které tato firma nabízí.

Proto jsem se rozhodla kontaktovat doporučenou firmu A SERVIS a doufala, že se mi tento výdaj za službu vyplatí, neboť jsem z minulosti neměla moc dobré zkušenosti s prací jisté firmy, která koberce čistila ještě zastaralou extrakční  metodou. Naopak, jak jsem zjistila, u A SERVISU pracují již s novou metodou čištění koberců. Po svých zkušenostech jsem proto byla zvědavá na tuto techniku čištění.

O této technologii jsem si zjistila více. Čištění koberce v tomto případě probíhá tak, že rotační kotoučové stroje zapracují značkovou čistící kosmetiku hluboko do vlákna koberců a ta svou silou zlikviduje zašlapanou nečistotu, alergeny, parazity a bakterie. Má i dezinfekční schopnost, což je velice důležité, neboť je potřeba ochránit naše případné alergické hosty. Na konci tohoto čištění se použije vysoce výkonný vysavač, který dokončí čištění vysátím veškerých vydrhnutých nečistot a také vlhkosti z koberce. Po zjištění všeho potřebného, jsem si čištění koberců od firmy A SERVIS objednala a musím říci, že její pracovníci odvedli opravdu perfektní práci a jsem velmi ráda za dobré doporučení.

Mytí oken je pro svobodného muže tabu, problém za něj vyřeší úklidová firma

Jako svobodný muž bez partnerky mám dost zkušeností s úklidovými firmami. Nebudu nic zastírat, jsem od přírody bordelář, uklízení nefandím a volný čas raději trávím venku někde s přáteli nebo svými koníčky, než abych se zabýval mytím oken a podobnými činnostmi. Jenomže na druhou stranu mít v domě pořádek mi taky nevadí. Takže jsem se rozhodl pro nejjednodušší řešení a na některé práce si najímám úklidové firmy. Nejčastěji využívám jejich služeb právě na mytí oken.

Velice mi vyhovuje spolupráce s firmou A SERVIS LIPKA, mytí oken Ostrava, čištění fasád. Vzhledem k tomu, že ručí za své pracovníky, kteří se vždy chovají k vašim věcem ohleduplně a případný způsobený nepořádek po sobě pokaždé uklidí, nejsem nucený na jejich práci dohlížet. Při prvním setkání jsem si nechal popsat jejich postup práce a jednou jsem u toho byl i přítomný. Pečlivě omyli rámy a parapety, vyčistili saponátem okna od špíny. Asi jako nejpracnější se mi zdálo závěrečné leštění, které provádějí bavlněnou plenou na čistém a suchém okně. Musím ale říct, že ten výsledek pak stojí za to. Ve firmě, kde pracuji, nikdy tak čistá okna nejsou. Většinou vypadají upatlaně. Kdyby se mě tam na to někdo zeptal, určitě jim A SERVIS doporučím.

44117473 - modern house beautiful interiors, detail kitchen

Stejně na nich ale nejvíc oceňuji to, že o nich skoro nevím. Nebýt těch čistých oken, myslel bych si, že u mě řádí nějací domácí skřítci. Každému, kdo si váží svého volného času a nerad ho tráví zbytečnými pracemi, tuto firmu doporučuji. Ve všem vám vyjdou vstříc, odvedou svou práci kvalitně a přizpůsobí se vašemu programu.


TAG


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *