full screen background image

Čištění koberců efektivně a flexibilně, strojní rotační metoda v Brně

 

Rozhodl jsem se zkusit investovat své peníze, koupil tři byty poblíž centra města a vybavené je pronajímám. Je totiž mnoho lidí, kteří hledají vybavený byt na krátkodobější pronájem. Nájemníci bytu se často mění. Před tím, než byt nabízím novým nájemníkům, se ho snažím upravit tak, aby vypadl co nejlákavěji. Někdy je zapotřebí vymalovat, jindy vyměnit některou část zařízení a občas nechávám i vyčistit koberce.

Čištění koberců není časté, ale občas k němu přistoupím, abych prodloužil jejich životnost a zpříjemnil vzhled bytu. Potřeboval jsem ale navázat spolupráci s důvěryhodnou a spolehlivou firmou, která by svou práci prováděla kvalitně a já bych se na ni mohl obracet pravidelně a neztrácet čas s hledáním nové.

Naštěstí jsem hned na začátku našel tu pravou. Zadal jsem práci firmě A SERVIS LIPKA, čištění sedaček a koberců Brno. Protože jsem chtěl mít byt brzy připravený na prohlídky, muselo být čištění provedeno co nejdříve. S A SERVISEM ale nebyl nejmenší problém se na takové podmínce domluvit. V nejbližším možném termínu se dostavili zaměstnanci a pustili se do čištění.

Nejvíce ze všeho jsem oceňoval svědomitost, se kterou práci vykonávali. Aplikovali na koberec čisticí prostředek a následně ho velice pečlivě rozkartáčovali do celého povrchu i hloubky pomocí kotoučového stroje. Koberec nebyl nijak značně zanesený, ale i tak se z něj podařilo odstranit velké množství nečistot a prachu. Myslím, že předchozí nájemníci by ho nepoznali. Vypadal velice pěkně. Celý pokoj jako by s ním prokoukl a zútulněl. A každé další čištění dopadlo stejně skvěle. S A SERVISEM je radost spolupracovat, je na něj spolehnutí, práci pracovníci odvádějí vždycky precizně a snaží se mi vždy vyjít se vším vstříc.

 

 

Výškové práce Brno, servisní mytí oken a výloh

 

Již tři roky se starám o krásný penzion. Je zde šest pokojů pro naše hosty, recepce a samozřejmě sociální zařízení. Pokoje máme ve vzorném pořádku. O ty se stará náš personál. Každý pokoj je příjemně a vkusně vybavený. Chodby a pokoje hotelu pokrývají koberce, které necháváme pravidelně čistit pracovníky společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce, mytí oken Brno. Jejich strojové vybavení a značková čistící chemie si poradí s nečistotou, bakteriemi a parazity, na které my nestačíme. Každý vyčištěný koberec je krásně provzdušněný, vydezinfikovaný a hotel provoněný čistotou. Potom jsme my i naši hosté spokojeni.

39336905 - view from the hotel window to business center

A za ty roky spolupráce se společností A SERVIS musím říci, že jsem velice spokojená. Vždy vyhoví mým požadavkům. Pracovníci společnosti jsou příjemní a ke své práci přistupují opravdu svědomitě. Proškolený personál si poradí jak s čištěním koberců, tak s mytím oken. Ano, na mytí oken si také A SERVIS objednáváme. Oken mnoho není, ale některá jsou těžce dostupná a hlavně prosklenou střechu recepce není jednoduché umýt. A každá z mých pracovních sil si na mytí oken ve výšce netroufá. Proč jim tedy nepomoci a práci neulehčit.

Pracovníci k nám na penzion dojíždí v pravidelných servisních cyklech podle dohody. V zimních měsících cykly mytí prodlužuji, ale v letních měsících máme smlouvu na 14 denní cykly, aby byl náš hotel jako klícka. Mohu si vybrat i čas tak, aby se nenarušoval chod penzionu a mytí oken nerušilo naše hosty při jejich pobytu. Obdivuji vždy práci pracovníků A SERVISU ve výšce. Pracují na vysokozdvižných plošinách, ale kvalitní prostředky odstraní nečistotu z rámů, parapetů a oken samotných mávnutím proutku. Opravdu velice dobrá spolupráce s kolektivem pracovníků A SERVISU mi dovoluje doporučit tyto služby.

 

 


TAG


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *