full screen background image

Moderní technologie pro profi kuchyně

Do moderních kuchyní samozřejmě patří moderní vybavení. Jaké to je?
Kuchyně, restaurace, jídelna, cukrárna, pizzerie, bufet i provozovna veřejného stravování. Ve všech těchto provozovnách se vaří jídlo. Které pak jíme. Jeho kvalita pak předurčuje, zda se do daného podniku vrátíme, nebo půjdeme o dům dál. V zájmu každého provozovatele je samozřejmě první varianta. Zákazník, kterému u něj chutná. Zákazník, který si pochutná na skvělém a v ideálním případě i zdravém jídle. To ale uvařit není úplně snadné. Naštěstí v současné době jsou kuchařům k ruce moderní technologie, které jim v tom velmi pomáhají.

 

Gastro provoz není pro každého

Gastro provoz není procházkou růžovým rájem. Vyžaduje znalosti, zkušenosti, vstupní kapitál, nadšení a v neposlední řadě moderní gastro vybavení. Na něm se rozhodně nevyplácí šetřit. Moderní vybavení do kuchyně vám totiž ve výsledku totiž ušetří spoustu času a s ním i peněz. Do jakých technologií se obzvláště vyplatí investovat?

 

Zaměřeno na varné technologie

Základním kamenem každého gastronomického provozu jsou varné technologie. Bez nich se neobejde žádná profesionální kuchyň. A je jedno, zda v pětihvězdičkové restauraci či vývařovně společného stravování. Kvalitou připravovaných pokrmů si obě provozovny mohou konkurovat. A právě moderní technologie jim k nejlepšímu možnému výsledku v podobě pokrmů, po kterých se návštěvníci daného podniku olizují až za ušima, dopomohou.

 

Trouba, gril a fritéza? Ne, konvektomat!

Základem snad každé profi kuchyně je moderní konvektomat umožňující tepelnou přípravu široké škály pokrmů, ať již horkým vzduchem, horkou parou či obojím, a to v tepelném rozpětí mezi třiceti až třemi sty stupni. Konvektomat vám tak nahradí troubu, gril, fritézu, pánev i mikrovlnnou troubu. V závislosti na jeho velikosti připravíte až 120 kg masa. A s ním i přílohu k němu a moučník. Aniž by se jednotlivé vůně a chutě smíchaly.

 

Šetří prostorem, časem a snižuje náklady

Další předností konvektomatu je, že při vaření v něm nedochází ke ztrátě hmotnosti finálních pokrmů. Šetří proto nejenom prostor, ale i náklady. Pokrmy v něm uvařené ovšem jsou i velmi lahodné. Za to zase může jejich celkově šetrnější úprava. A konvektomety Rational (k dostání na e-shopu rational-shop.cz specializujícím se na vybavení gastro provozů) jsou navíc vybavené unikátní inteligentní technologií, která automaticky rozpozná požadavky suroviny na její tepelnou úpravu, bez ohledu na její velikost a množství.

 

Multifunkční pánev

Ještě nemáte multifunkční pánev? To je chyba! Ta vám zase totiž nahradí běžný i tlakový hrnec, pánev, fritézu, gril a vodní lázeň. Vaření v ní je nejenom snadné, ale výsledný pokrm je také zdravý a chutný.

 

Chladicí a mrazící stoly

Vadí vám, že při vaření musíte často odbíhat do lednic a mrazáků? Zbytečných kroků vás ušetří unikátní chladící stoly, díky nimž budete mít vše potřebné po ruce. Ty totiž chytře kombinují pracovní stůl a chladící zařízení.

 

Chladící skříně

Další nezbytností v každé kuchyni, restauraci i jídelně jsou výkonné mrazící a chladící skříně, v nichž zase uložíte vše, co je nutné do chladu či mrazu ukládat. A toho rozhodně nebývá málo. Na trhu se setkáte s chladícími a mrazícími skříněmi vhodnými pro různé účely, s různým rozsahem teplot, objemem i konstrukcí komor.

 

Nechcete mýt nádobí? A proč taky!

Žádný kuchař nerad myje nádobí. Ani nemusí. Postačí, když investuje do myčky nádobí Winterhalter. Ta perfektně umyje sklo, talíře, příbory, podnosy i gastronádoby, zkrátka veškeré nádobí, které při svém vaření používáte. A vy se tak můžete soustředit na to podstatné. Vaření skvělých pokrmů, kvůli nimž se u vás dveře netrhnou.

 

Nechte si poradit

Nevíte si rady s výběrem? Obraťte se na profesionální personál kamenného obchodu KITCHEN De Luxe ve Frýdku Místku. Popřípadě se s ním zkontaktuje prostřednictvím jeho již zmíněného e-shopu (rational-shop.cz). Ti vám všechny přístroje navíc zapojí a naučí vás je používat. Výsledek v podobě zástupu strávníků na sebe určitě nenechá dlouho čekat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *